Tohle jednoodrůdové víno přináší vynikající zážitek díky výrazné ovocnosti a skvělé pitelnosti. Stejně jako ostatní vína z této vinice vyniká mimořádnou kvalitou a charakterem typickým pro danou odrůdu a terroir.
Hrozny jsou pečlivě sklízeny ručně v optimálním stupni zralosti a procházejí dvěma důkladnými tříděními – jedním ve vinici a druhým na třídících stolech ve vinařství. Aby se hrozny uchovaly neporušené, jsou skladovány v malých 15kg boxech, což zajišťuje nízkou teplotu. Fermentace probíhá v nerezových tancích při kontrolované teplotě max. 28 °C. Víno pak zraje 12 měsíců v barikových sudech z francouzského dubu a minimálně 6 měsíců na lahvi před vydáním.
Sytá tmavě červená barva s jasným a čistým vzhledem. Aroma zralého červeného ovoce, malin a třešní, se snoubí s bylinnými, hřebíčkovými a pepřovými tóny. Na patře je víno dobře strukturované, vyvážené a bohaté. Chuť je plná ovocných nuancí s lehkými doteky dubu. Elegantní víno s kulatým sametovým tříslem.
Ideální pro širokou škálu pokrmů, jako jsou tapas, těstoviny, rizoto, pečené maso, sýry a obecně pro středomořskou kuchyni. Doporučená teplota podávání 15–17 °C.