Tempranillo + Merlot + Garnacha
Toto víno přesně vyjadřuje svůj původ a terroir, vyniká mladistvým charakterem a silou odrůd pěstovaných na této usedlosti. Maximální výnos hroznů činí 4500 kg/ha a celková produkce dosahuje 120 000 lahví. V roce 2012 bylo zařazeno mezi nejlepší vína oblasti Navarra DO. Každá odrůda je zpracovávána individuálně, což umožňuje zachytit aromatické a chuťové profily během macerace. Fermentace trvá 15 dní při pečlivě kontrolované teplotě s denním promícháváním a rozbitím matolinového klobouku. Následuje malolaktická fermentace v nerezových tancích, po které víno dozrává v amerických a francouzských dubových sudech po dobu 6 měsíců. Spadá do kategorie "semicrianza".
Jasně a intenzivně třešňově červená barva s nafialovělým odstínem. Aroma je plné čerstvého červeného ovoce (jahody, maliny, ostružiny) s lehkým nádechem koření způsobeným zráním v sudech. Na patře je víno plné, kulaté, s příjemným sladkým dojmem a nádherně sametovým zakončením. Velmi přátelské víno, které se snadno pije, ideální doplněk středomořské kuchyně (pečivo, olivový olej, zelenina, maso, jamón, grilované pokrmy).