Víno z vinic ve výšce 650 m poblíž Òdeny (Barcelona) je unikátním skvostem. Půda s vápencovým a minerálním charakterem poskytuje optimální podmínky pro ruční sběr hroznů do malých 10kg boxů v říjnu. Fermentace probíhá částečně v nerezových tancích a částečně v hliněných amforách. Malolaktická fermentace a zrání se odehrává v amforách o objemu 380 nebo 720 litrů po dobu alespoň 10 měsíců, při trvání na kalicích. Víno je organické a nefiltrované.
Třešňově červená barva s jiskrným průhledem láká k ochutnání. Výrazné aroma čerstvých malin, jahod, lesních bobulí a karamelu je zárukou intenzivního zážitku. Na patře dominuje elegancí, harmonií a svěžestí s přídavkem bylin a minerality. Skvěle pitelné díky vyvážené kyselince.
Ideálně se hodí k rýži, těstovinám, lehčím zvěřinovým pokrmům, dušeným jídlům a vyzrálým sýrům. Podávejte při teplotě 15–17 °C.