Cabernet Sauvignon + Garnacha
Hrozny pocházejí z vinic v okolí měst Puente la Reina, Olite a Corella (Navarra) s průměrným stářím 20 let. Fermentace probíhá v nádržích z nerezové oceli při kontrolované teplotě 28 °C po dobu 10 až 12 dnů. Následuje zrání vína v amerických dubových barikových sudech po dobu 3 měsíců, a poté minimálně 6 měsíců na lahvi před uvedením do prodeje.
Barva granátově červená s purpurovým okrajem. Intenzivní aroma červeného a černého bobulového ovoce s náznakem smetany a balsamica. Na patře je víno zaoblené, plné ovocných tónů, s dobrou kyselinkou a dlouhou dochutí. Přátelské, nenáročné a lahodné víno, ideální pro různé příležitosti.
Skvěle se hodí k tapas, španělskému šípkovému šípu, chorizu atd., dušeným masům a hutnějším polévkám. Doporučujeme podávat při teplotě 16-18 °C.