Česká republika, Strana 3
Nejprodávanější

Šťavnatý polosuchý Hibernal, víno plné přezrálého angreštu a černého rybízu s nádechem sušeného ananasu, zakončené osvěžující mineralitou.

Saphira BIO: Polosladké víno s vůní tropického ovoce a lesních jahod, harmonická chuť s minerálním závěrem a dlouhou dochutí.

Plná a minerální suchá Pálava z vyhlášené viniční trati Za Turoldem. V chuti citrusy, slaná mineralita a elegantní kořenitý závěr.

Elegantní Chardonnay s tóny žlutého ovoce, medových oříšků a minerality. Bohatá, harmonická chuť s krémovou texturou a svěží kyselinkou.

Vlašák s tóny meruněk, medu a minerality. Plná chuť s dlouhým závěrem. Spojení hroznů ze dvou vinič. tratí, Liščí vrch a Ořechová hora.

Perlivý hroznový NEALKO mošt z Rulandského bílého v BIO kvalitě s jemnými bublinkami. Osvěžující nealko FRIZZANTE plné chuti čerstvých hroznů.

Ryzlink Vlašský K4 z Ořechové hory v polosuchém provedení, víno s tóny ořechů, rozinek a koření. Plná, minerální chuť s dlouhým slaně medovým závěrem.

Ryzlink Vlašský z tratě Liščí vrch. Víno s tóny žlutého ovoce, kořenitostí a minerální slaností. Plná, šťavnatá chuť s dlouhou dochutí.

Jindrův Merlot Grand Reserva z Ořechové Hory, s tóny černého ovoce, mléčné čokolády a kávy. Doporučujeme k červenému masu, vhodné k archivaci

Frankovka blanc de noir, to je bílé víno vyrobené z modrých hroznů. Svěží a lahodné víno, které je velmi dobře pitelné. Málo kyselin, příjemná chuť.

Ryzlink rýnský s vůní lipového květu, citrusů a angreštu. Suché víno s moderním stylem, ideální k lehkým pokrmům.

Ryzlink vlašský s výraznou mineralitou, harmonickou kyselinkou a jemnými tóny ovoce. Elegantní víno s plnou strukturou.

Hledáte-li iconické červené víno z Moravy, tak Renomé cuveé z vinařství Sedlák Vás posadí na zadek. Plné a mohutné červené víno, které nabízí zážitek.

85% Cabernet Moravia a 15% Cabernet Sauvignon. Granátová barva a jemná vůně po černém rybízu, borůvkách. Sametová, vyvážená chuť s dlouhou dochutí.

Vyvážený Veltlín s krémovou chutí, ovocnými tóny hrušek a jablíček a jemnými náznaky dubového zrání.

MAGNUM LÁHEV Ryzlink Vlašský GEO. Ručně sbírané hrozny, zrání ve francouzském dubu a přírodní kvašení s vlastními kvasinkami.

Barva vína je lehce nažloutlá s jemnými zelenými odlesky. Aroma působí výrazně po tónech bezových květů, chuť je minerální.