Nastavení
Výběrová Riserva z odrůdy Cannonau ze Sardínie. Jemná, rafinovaná a nádherně elegantní.
Severovýchod SardinieMacerace za studena po dobu 2 dnů a tradiční macerace v nádobách z nerezové oceli
Výraznější typ odrůdy Vermentino, fermentace v nerezu a ve dřevě, starší vinohrad.
Lehké typické víno ze Sardínie, fermentace v nerezu, vhodné k rybě nebo jako aperitiv.
Víno má sytě červenou až rubínovo barvu. Vůně je elegantní a komplexní, s jasnými tóny ostružin a černého rybízu
Jak typický Sauvignon pro oblast Friuli, aroma bylin, citrusů a lučního kvítí. Víno které zaujme nejen svým aroma.
Odrůda Ribolla, se nachází na severovýchodě Itálie v regionu Friuli-Giulia Venezia.
Italská "rulanda" fermentovaná v nerezových nádobách, aroma jablíček a citrusů, skvělé víno ze severu Itálie.
Zibibbo Orange je oranžové víno, fermentační macerace na slupkách probíhá po dobu 40 dní.
Červené víno z Kalábrie, vyrobené z lokálních odrůd hroznů Magliocco a Greco Nero, stáří vinice 20 let
Svěží bílé víno z Kalábrie, vyrobené z hroznů odrůdy Zibibbo. Je příjemně aromatické.
Super svěží bílé víno z Kalábrie, vyrobené z odrůd hroznů Zibibbo a Malvasia.
Vrcholné dílo vinařství Talenti. Stáří keřů 60 let, fermentace ve Slavonských sudech o objemu 500l
Nádherné Brunello, vyrobené z hroznů odrůdy Sangiovese z keřů starých 30 let. Nádherné tělo, gurmánské víno.
100% Sangiovese, fermentace na sudech Slavonského dubu. Hrozny pochází z mladší vinice.
Rubínově červené víno z Toskánska, základ tvoří z 80% Sangiovese a 20% Petit Verdot.
Super - super Toskánské víno. Gran Selezione je nová nejvyšší kategorie Chianti classico.
Riserva je výběrové Chianti Classico z malého až butikového vinařství, zraje v dubových sudech 12 měsíců.
Chianti Classico z malého vinařství. Malá produkce, práce se dřevem a rok zrání v lahvi před prodejem
Velké super Toskánské víno, zrálo 36 měsíců ve velkém dubovém sudu, spontání fermentace s použitím lokálních kvasinek
Toskánské víno, zrálo 24 měsíců ve velkém dubovém sudu a následně ještě 6 měsícu zrálo na lahvi.
Kultovní víno z Toskánska. Kombinace dřevěných sudů a nerezových nádob. Vyvážené a lehce minerální červené víno.
Minerální bílé víno z Toskánska. 50% Trebbiano, 40% Malvasia, 10% Grechetto
Nádherné a zajímavé Toskánské víno z malého rodinného vinařství Fattoria.
Základní červené víno vyrobené ze 100% odrůdy Sangiovese z mladých keřů starých 7-15 let.
Chianti, které zrálo 2 roky v dřevěných sudech. Výrazná intenzivní vůně s tóny po zralém ovoci
Chianti, které zrálo na nerezových nádobách. Výrazná intenzivní vůně s tóny po zralém ovoci
Super Toskánské víno Avus Venter je cuvée 70 % Sangiovese, 15 % Merlotu a 15 % Cabernet Sauvignonu.
Zraje v dubových sudech větších rozměrů a v sudech Barrique z francouzského dubu 12 měsíců.
Nacházíte se na straně 3 z 7.
Potvrzením souhlasíte.